BMW R 1200 GS 2015

Ne motosiklet ama! Yerel bir yolculukta, her gün işe giderken ya da hafta sonu gezilerinde asfalt ya da toprak yollardan geçerken, kimilerinin her zaman tercih ettiği bir araç. Kimileri içinse bir yaşam biçimi. Yerel motosiklet sürüş bölgelerine iki kişilik, haftalık bir gezi ya da evden binlerce kilometre uzakta bir rüyayı gerçeğe dönüştürürken tüm seyahatler için en uygun motosiklet. "GS" her şeyin altından kalkabilmekle birlikte, aslında zaten bu amaç için üretilmiştir. Ve bu kolay sürüş, üstün gezi özellikleri, arazi potansiyeli ve sürücü ve arkadaki yolcu için konfor sentezini daha iyi verebilen tek motosiklettir. Bunu yalnızca biz söylemiyoruz; dünya genelindeki bağımsız testler de bunu destekliyor.

Hatta mevcut versiyon, segment sınırlarının da dışına çıkan benzersiz iki silindir gücüyle bir adım daha ileri gidiyor. Bu, ilk etkileyici performansını efsanevi HP2 Sport'ta sunan yeni DOHC motor* sayesinde gerçekleşiyor. R 1200 GS modelinde, işlevsel nedenlerden dolayı tork güçten daha öncelikli tutulmuştur. Ve bunu siz de hissedebilirsiniz. 6.000 dev/
dak'da maksimum 120 Nm sadece bir özelliği; ilgili kademede 5000 dev/dak'ya kadar tutarlı yüksek tork seviyesi ise tamamen hissedilebilir. Motor gücü, 7.750 dev/dak'da 110 bg'ye yükseltilmiştir.

Olağanüstü sürüş keyfi, herkesin seveceği bir egzoz kapakçığına sahip yeni egzoz sisteminden gelen güçlü bir sesle vurgulanıyor. Yeni renkleri, benzersiz arazi ESA ve ASC gibi geniş bir özel donanım özellikleri yelpazesi ve kapsamlı motosiklet donanımlarıyla birlikte, R 1200 GS'nin mükemmel bir şekilde uyum sağlayamayacağı hiçbir durum yoktur.

Yorumlar